Känslor och kaos

2011-07-19 | 16:35:47

Jag vill, jag vill, jag vill... men hur i hela helvetet ska det gå? Allt jag vet är att imorgon smäller det, igen... kanske? Jag vet vad jag vill och jag har siktet inställt. Snälla du, underlätta saker och ting för mig.

Helvetes jävla...

2011-07-18 | 22:32:07
Ja vad i hela helvetet ska man göra?!

Nytt kapitel... ?

2011-07-10 | 14:22:19

Idag är det den 10 Juli och jag har inte uppdaterat bloggen på snart två månader. Det har hänt mycket sen sist, både positivt och negativt. Bland annat så har jag gått och gift mig =D Givetvis är detta positivt!! Det negativa har jag ingen större lust att gå in på, om det ens är negativit?

Annars flyter vardagen på i samma takt som förut. Ungarna växer så det knakar och jag tycker tiden går på tok för fort. Jag hinner inte med!! Tro mig, det är nu nr 3 är mycket efterlängtad ;) även om F fortfarande är mycket liten. Hon är nu 9 månader och I är 2 år och 4 månader. Mina stora tjejer ♥

Mannen i mitt liv är nu min man, på riktigt, och inte bara i mina drömmar. Den 11 juni small det till och jag är lyckligare än någonsin. Vad skulle jag göra utan dig och barnen?

Sommaren är här nu också, eller är den över kanske för i år? Vädret är minst sagt skumt. Pendlar och har sig, hela tiden. Enda som saknas är regn i massor och åska. Vi har fasiken inte haft en enda knall här och tro mig, det känns. Det är kvavt.


Nej nu skriker F på mig, tippar på att det är dags för blöjbyte. Sen ska damen i säng och jag ska ut och sätta mig på balkongen med fonen.

Hej så länge.
Förhoppningsvis hörs vi snart igen...





RSS 2.0