En trött dag

2011-02-28 | 14:25:02

Ja idag är vi trötta här hemma, allihop. En man jobbar dock. Barnen sover och jag sitter i soffan och latar mig. I en av fåtöljerna här hemma sitter min mor också, och sover. Hon vill inte vara hemma pga renovering av deras badrum. Låter för illa.

Dagen har bjudit på god lunch i form av hemmagjord potatissallad, stekt kyckling smaksatt med grillkrydda och citron och så vitlöksbröd till det. Jätte gott! Bakat har vi gjort å. Ett stycke brunbulla.

Nu blir det till och vila innan en man kommer hem. Orkar inte göra så mycket. Tankarna är på annat håll än hemma just nu. Vet inte varför.

En fin ram

2011-02-27 | 13:24:06

 



Ribba ram från Ikea, 35:-

so far so good

2011-02-27 | 11:20:00

Ja so far so good, tack och lov. Det har varit en lugn morgon här hemma och jag hoppas att dagen blir lika. Jag orkar inte mer några fler bravader, om man nu kan kalla det för bravader?

Idag ska jag försöka ta itu med det som jag inte hann igår, om jag orkar. Sen om några timmar kommer min mor och hennes man hit igen. De ska lämna av sin lilla prins till kanin hos mig, han ska få bo här ett litet tag. Badrummet hemma hos dem ska renoveras, från topp till tå = att massa ljud kommer att föras. Det ska inte en liten prins till kanin behöva stå ut med även om min lilla prins till kanin har fått vara med om när vårt badrum renoverats.
Hur som. Det ska göras idag. Annars händer nog inte så mycket. Hur I beter sig idag avgör om en man ska vara hemma imorgon eller inte från sitt jobb. Själv har jag plugg upp över öronen och göra.


Synes.

Tyst här hemma

2011-02-26 | 22:30:04

Ja nu sover både I och F tungt här hemma och förhoppningsvis får lilla I sova hela natten utan att Herr magsjuka gör sig påmind. Kvällen har inte varit rolig här hemma. Den har bjudit på både det ena och det andra. Stackars liten. Sa det till mamma för en stund sen att jag har nog tvättat sex maskiner idag, alla i 60 grader. Resultatet av detta är att torktumlaren har fått jobba hela dagen - tolv timmar närmare bestämt. Snacka om att det är varmt här hemma alltså. Två maskiner á 60 grader blev sex =|

Detta tvättande och donande har gjort så att jag varken hunnit med ditt eller datt idag. Jag har inte bonat golv eller lärt herr dammsugare några nya steg. Jag har med andar ord inte pluggat heller. Illa, illa. Nåja, det kommer en dag imorgon också, förhoppningsvis blir den bättre. Bara låt den bli bättre!


Natti, natti.

En liten paus

2011-02-26 | 16:33:37

Ja mitt i allt fix och don så fick man sig En liten paus. Min mor och hennes man kikade över en sväng. Inte rädd alls för Herr magsjuka som huserar. Jag klagar dock inte. Att få besök av sina nära och kära äger. I gick på högvarv när de var här, precis som vanligt.

Pausen håller i sig fortfarande. Jag sitter i soffan med datorn. På tvn är det hockey som min man tittar på. Jag sneglar lite då och då jag å. Det är Skellefteå och Brynäs som spelar. Självklart håller vi på sistnämnda.

Herr magsjuka

2011-02-26 | 13:02:34

Ja här hemma huserar Herr magsjuka just nu. Usch och fy! Jag hoppas verkligen att vi andra klarar oss här hemma, än så länge så är det bara I den huserar i. Även om den säkert spritt sig till andra delar av lyan med.
Hur som så bjuder dagen på massa tvätt. Jag ska även försöka hinna med och plugga lite. Golven behöver bonas också och herr dammsugare vill nog lära sig lite nya steg. Min lilla prins ska få nystädat också. Han är lite risig i kistan. Kanske huserar Herr magsjuka i honom också? Om nu en liten prins till kanin kan bli magsjuk?

Skumma känsla

2011-02-25 | 22:58:09

Vad är du för något Skumma känsla? Du har funnits hos mig hela dagen, gjort dig påmind. Men vem är du? Skumma känsla. Du finns. Men varför? Jag vill veta. Det är inte det. Men om det inte är det, vad är det då?

"Nytt" liv, nya tag

2011-02-25 | 19:05:25

Ja gott folk, då var det dags igen. Det är dags att göra ännu ett nytt försök till och blogga. Denna gång med ett namn som inom en snar framtid kommer ut ur garderoben, förhoppningsvis.


Memf "heter" jag, är 23 år och bor i öst. Min vardag delar jag med en man och mina två döttrar - en född '09 och en född '10. I vår familj finns även min lilla prins till kanin och en tjock bulle till hamster.
För tillfället är jag arbetslös men inte helt sysslolös utan jag studerar Pedagogik via Umeå Universitet.

Annars är jag jag och jag gör i stort sett som jag vill. Om denna blogg kommer att överleva eller inte återstår att se. Jag har en förmåga att ändra mig lite titt som tätt, som ni kanske vet ;) - ni som följt mig innan. Hur som så ska jag ge bloggen och namnet ett försök.





RSS 2.0